wAAROM sERVESUPPLY

Essentiele ondersteuning

ServeSupply ondersteunt jouw restaurant op twee verschillende manieren:

  1. ServeSupply zorgt voor een laagdrempelige manier om volledig inzicht te krijgen in jouw (virtuele) voorraadbeheer.
  2. ServeSupply assisteert bij jouw bestellingen zodat deze in een handomdraai kunnen worden gedaan.

Makkelijke werkwijze

Na een vlugge aansluiting op jouw kassasysteem houden wij volautomatisch bij wat er wordt verkocht. Op basis van deze gegevens maakt het ServeSupply systeem een slimme voorspelling in de vorm van een gepersonaliseerde bestelling. Deze staat met één druk op de knop voor je klaar, terwijl je altijd nog een laatste aanpassing kan doen wanneer nodig. Minder tijd in voorraadbeheer en bestellen, mogelijk gemaakt door ServeSupply. 

voorraadbeheer

Handmatige tellingen zijn verleden tijd met ServeSupply. Wij houden precies bij wat er wordt verbruikt en geven je real-time inzicht in de voorraad van jouw restaurant. ServeSupply gebruikt de verkopen vanuit het kassasysteem in combinatie met je receptuur en houdt bij wat er aan ingrediënten uitgaat. Dit wordt overzichtelijk bijgehouden in onze online applicatie die op al jouw eigen apparaten te gebruiken is (telefoon, tablet of desktop). Klopt er iets niet? Geen probleem. Op een intuïtieve manier is er altijd de mogelijkheid om aanpassingen te maken in jouw voorraadoverzicht. ServeSupply helpt u, zonder de controle te verliezen.

Automatisch bestellen

Bestellen is een lastige klus waar een optelsom moet worden gemaakt van de waarschijnlijke verkoop min de huidige voorraad. Een klus die wordt beïnvloed door verschillende factoren zoals klandizie, eventueel terras, goed en minder lopende gerechten… ServeSupply is de perfecte hulp bij deze intensieve taak. Wij weten op basis van de verkoophistorie wat er wordt verkocht, houden rekening met weer en evenementen in de buurt en combineren alles tot een bestellijst. Met één druk op de knop staat de bestellijst klaar. Wil je nog iets aanpassen aan de bestelling? Uiteraard kun je zelf de laatste hand leggen aan de bestelling voordat deze wordt verzonden.

Trends over tijd

Gebruikmakende van jouw verkoop- en besteldata, geven we inzicht in trends en patronen die we herkennen. Bijvoorbeeld; Welke gerechten zijn populair en welke minder? Wat drinken jouw gasten het liefst een op dinsdag? En op zaterdag? Speel in op deze gegevens en valideer je eigen inzichten met real-time data. ServeSupply zal je constant informeren en adviseren om het meeste uit jouw bedrijf te halen.