De voordelen

Weinig invloed op bedrijfsproces

Overstappen naar ServeSupply gaat zeer eenvoudig. Het gebruik van ServeSupply is erg makkelijk. Wij halen de verkoopresultaten van jouw restaurant eenvoudig op en verwerken dit voor je gemak. Hiervoor zijn geen baanbrekende veranderingen nodig in je werkwijze en al helemaal geen extra aankopen zoals bij vele andere software oplossingen in de horeca. Na eenmaal de koppeling met ServeSupply gemaakt te hebben, is het een kwestie van inloggen om gebruik te maken van ons portaal. Voorraadbeheer is nog nooit zo overzichtelijk geweest!

Geen verkeerde bestellingen meer

ServeSupply denkt met je mee. Dit resulteert in minder foute bestellingen. Bij elke bestelling die je doet leert ons systeem beter hoe je bestellingen eruit zien. Verkoop je op een zaterdag meer van een specifiek gerecht? Zit het restaurant vol bij lekker weer, of juist als het iets kouder is? Loopt de borrelhap storm wanneer de plaatselijke voetbalclub speelt? ServeSupply maakt aan de hand van dit soort gegevens een persoonlijk profiel van je restaurant. Hierdoor zal het voorspellen van bestellingen steeds accurater worden.

Bespaar op tijdrovende klussen

Laat de chef doen waar hij van geniet, wij doen de rest! Met ServeSupply bespaart de chef een hoop tijd op het voorraadbeheer en het bestellen van producten voor de komende periode. Een groot deel van jouw voorraadbeheer zal voorspeld worden door ons systeem aan de hand van jouw verkopen. Je verliest hier echter geen controle over. Voordat de bestellingen definitief gemaakt worden heeft de chef de mogelijkheid deze te controleren en eventueel aan te passen. Zo kan de chef zich concentreren op het bereiden van gerechten. Wij doen de rest!