ServeSupply uitgekozen door UtrechtInc

ServeSupply uitgekozen door UtrechtInc. 

Deelname aan universiteits-incubator

ServeSupply is sinds 8 oktober officieel begonnen met het validatieprogramma van UtrechtInc. Op basis van een 5 minuten pitch en een One-pager zijn wij uitgekozen om deel te nemen aan het programma waarin we hulp krijgen van experts op het gebied van start-ups. In een milieu van andere ondernemers wordt je klaargestoomd om een markt gevalideerd product te creëren. Samen met vier andere start-ups, Napp, Pivot, BikeFlip en Scientometrics, zullen we een 5 maanden lang programma doorlopen speciaal gericht op studentenstart-ups. 

Student startup validation

Een nieuw opgezet, speciaal op studenten gericht begeleidingstraject waarin start-ups worden geholpen om schaalbare ideeën te verwezenlijken. Het programma focust zich op het valideren van de business case door zo veel mogelijk met eindgebruikers en stakeholders in contact te komen. In een 150 dagen durend programma worden verschillende workshops gegeven door experts, afgewisseld met 1-op-1 begeleiding van een persoonlijke coach. Lees meer over het programma en wat UtrechtInc te bieden heeft voor start-ups.

Leave a comment